miercuri, 22 septembrie 2010

Mai tare decat Obama!


Din ciclul YES, we can! :)

Saptamana trecuta erau stiri cu un primar de pe la noi care a invitat la nunta fiicei 2000 de persoane. Ca sa arate el cat e de barosan. Cum o fi facand el banii... nu se stie. Dar uite ca si la case mari sunt primari barosani (numa' ca acolo se numeste manager). La americani mai exact.

Omul si-a zis ca daca tot a prins postul, sa-si umple buzunarele. Lui si altora. prietenii stiu de ce. Si uite-asa s-a gandit ca nici Obama nu-i asa mare scula de bascula... si daca prezidentul are salariu anual de 400.000 verzisori, el, primarele manager, n-ar merita oare...787.637 verzisori?

Da' cum a ajuns la salriul asta, cand salariul de baza era o nimica toata? Pai simplu... a stabilit omul o gramada de sporuri pentru diverse sedinte sau comisii. Rentabile, ce-i drept, ca-si dadeau cate 18.000 $ pentru 2 minute de sedinta :).

Pai nu e bataie de joc pe fata? In ultimul hal. Deci se poate si la altii. Nu sunt numai ai nostri cu nesimtirea dusa la maxim! Nu ca asta ar fi o scuza sau o bucurie... da zic si eu... parerea mea.

Pentru mai multe detalii va invit sa cititi articolul acesta: http://www.reportervirtual.ro/2010/09/megacoruptie-intr-o-suburbie-a-orasului-los-angeles.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu