miercuri, 15 septembrie 2010

Banca nu pierde niciodata!


Si ca tot sarbatorim sistemul bancar azi, am mai citit un articol pe bankingnews.ro: Cinteza, BNR: Ce e mai rau abia urmeaza sa vina! In mare... e tipic articolul, ca doar tot asta auzim de-o vreme incoace. Lumea se asteapta sa fie mai rau.
Dar ce mi-a atras mie atentia e urmatoarea afirmatie: "Cert este ca, din felul in care este redactata acum, legea le da castig de cauza miilor de clienti nemultumiti si nicidecum bancherilor". Pai daca e asa, e grav. E foarte grav! De ce, o sa intrebati? Pai pentru simplul fapt ca "banca nu pierde niciodata"! Niciodata! Clar? Sa mai zic o data? Banca nu pierde niciodata!
Si daca naivul client citeste ce-a zis dl. Cinteza si se foloseste de lege ca sa "castige", se bucura degeaba. Pentru ca in mod sigur banca va veni cu altceva, prin care-si va recupera inzecit eventuala pierdere. No doubt about it!
Partea proasta e ca... la halul in care sunt conditiile in relatia client-banca... nu-mi pot imagina cu ce-ar mai putea veni bancile sa ne mai arda pe noi, clientii, ca sa ne piara cheful de-a visa ca legea e de partea noastra!
Ia uite ce piesa e la radio. Si eu vreau, si eu vreau!!!

2 comentarii:

  1. Pai asta e si ideea. Sa nu piarda. Ca daca ar pierde, nu ar mai exista banci si nici de unde sa ne imprumutam.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar mai fi variante: teparii si camatarii:) dar asa pierzi tu intotdeauna! :)

    RăspundețiȘtergere