marți, 14 septembrie 2010

Guvernul chinez a lansat un site unde cetatenii isi pot exprima deschis opiniile


Yeah, right! :))))
Astai au facut site-ul ca dup-aia sa-si poata face lista pentru executii :)))
Dupa ce politica a cenzurii au dus astia pana acum, cred ca ar trebui sa fii out of you f*cking mind sa postezi pe site! E un fel de-a striga in gura mare "shoot me, please!". Aia te ridica de pe strada si in cazul norocos iei bataie si ajungi la puscarie numai pentru ca rostesti numele presedintelui cu gura plina, dar sa-i mai si critici public pe internet. In cazul mai putin norocos... game over! :)
Faza e ca si pe site-ul asta, dedicat exprimarii deschise a opiniilor, ei cenzureaza mesajele:

"Tovarăşe Hu, nu e interesant că am lăsat atâtea mesaje şi toate au fost armonizate. Nu ne puteţi lăsa să spunem adevărul?", se arată într-un mesaj adresat preşedintelui chinez.
Internauţii chinezi s-au obişnuit să folosească verbul "a armoniza" în sensul de "a cenzura", ironizând deciziile guvernului de a bloca anumite informaţii de pe internet în numele "armoniei sociale".

Concret, ceva de genul: ok fraiere, ai scris asa ceva despre noi? Bine, am luat la cunostinta te-am pus pe lista si ti-am sters postarea! Ne vedem pe stadion. Tu in genunchi, eu cu pistolul in mana. Aaa... si ai tai sa faca bine sa pregateasca banii pentru glont, ca n-avem vreme!

2 comentarii:

  1. Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sa-ti fie inima, Anonim! :)

    Scrie-mi la scriupareri@gmail.com

    P.S.: nu ma mai lua cu "dumneavoastra" te rog :)

    RăspundețiȘtergere